Enginyeries

Accions del document
  • RSS Feed
  • Envia-ho
  • Imprimeix-ho
  • Content View
  • Bookmarks

null

SOBRE L'ENGINYERIA

 

L'enginyeria es defineix genèricament com la ciència al servei de la humanitat, o l'aplicació pràctica de la tecnologia. En l'enginyeria els coneixements de les matemàtiques, les ciències naturals, i d'altres ciències, obtinguts a través de l'estudi, l'experiència i la pràctica, són aplicats amb criteri i amb consciència al desenvolupament de mitjans per a utilitzar econòmicament amb responsabilitat social i basats en una ètica professional, els materials i les forces de la naturalesa per a benefici de la humanitat. Les persones que es dediquen a ella reben el nom d'enginyers.

Els estudis de l'àmbit de les Enginyeries que s'ofereixen a la UAB són:

Enginyeria de Materials, Enginyeria de Telecomunicació, Enginyeria Electrònica, Enginyeria Informàtica, Enginyeria Informàtica i Matemàtiques, Enginyeria Química, Enginyeria Tècnica de Telecomunicació. Especialitat de Sistemes Electrònics, Enginyeria Tècnica d'Informàtica de Gestió, Enginyeria Tècnica d'Informàtica de Sistemes, Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat de Mecànica, Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat d'Electricitat, Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat d'Electrònica Industrial, Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat d'Electrònica Industrial + Especialitat d'Electricitat, Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat Química Industrial, Gestió Aeronàutica, Multimèdia.

Copyright 2008, by the Contributing Authors. Cite/attribute Resource. oaid. (2008, June 20). Enginyeries. Retrieved November 14, 2019, from OAID - OCW Web site: http://ocw.uab.cat/enginyeries. This work is licensed under a Creative Commons License. Creative Commons License